MIOT Közgyűlés, 2016.január 15.

A MIOT Vezetősége tisztelettel meghívja Önt a 2016. január 15.-én (pénteken) 10 órakor a Semmelweis Egyetem Igazságügyi és Biztosítás Orvostani Intézetében megrendezésre kerülő Rendes Közgyűlésre, valamint az azt követő Esetbemutató tudományos ülésre. A közgyűlést és a tudományos ülést Dr. Herczeg László, a MIOT elnöke vezeti.

A közgyűlés helyszíne: a Semmelweis Egyetem IBOI Tanterme (1091, Budapest, Üllői út 93)
A közgyűléssel kapcsolatos esetleges változásokról a http://www.miot.hu/ honlapon keresztül értesülhet.

I./ A Közgyűlés programtervezete:
1. Főtitkári beszámoló (Gergely Péter MIOT Főtitkár)
2. Számvizsgáló Bizottság jelentése
3. Összefoglaló a XV. MIOT Konferenciáról (Dr. Herczeg László MIOT Elnök)
4. Az Alapszabály módosítása (Gergely Péter Főtitkár)
5. Egyéb kérdések (koordinátor: Gergely Péter Főtitkár)

II./ Az esetbemutató tudományos ülés (a programtervezet előre láthatólag 2016. január 10-én kerül véglegesítésre)

Az esetbemutató tudományos ülésre előadóként való jelentkezés elektronikus úton Társaságunk Tagsága számára 2016. január 8.-ig lehetséges.

Az előadások időtartama a korábbiakban meghirdetetteknek megfelelően legfeljebb 10 perc, 10 perc elteltét követően az előadást félbeszakítjuk! Az előadásokat 3 perc vita követi!
Kérjük, hogy előadásaikat Microsoft Office (XP-2003-2010) formátumban, a Közgyűlés megkezdése előtt, a Közgyűlés helyszínén 9:30 és 9:50 között adják le. Egyéb formátumú előadást nem tudunk elfogadni.

Kérjük, - amennyiben előadást kíván tartani - az előadás címét valamint rövid összefoglalóját a miot.fotitkar@gmail.com e-mail címre továbbítsa. A jelentkezőket az előadás tudományos programba történt felvételéről elektronikus úton legkésőbb 2016. január 13-áig értesítjük. FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY RÖVID TARTALMI ÖSSZEFOGLALÓ NÉLKÜL AZ ELŐADÁS NEM KERÜLHET A TUDOMÁNYOS PROGRAMBA.

A Társaság rendezvényeiről és a Közgyűléssel kapcsolatos egyéb információkról a fenti Internetes felületeken értesülhet.

Debrecen, 2015. december 14.

A MIOT Vezetősége nevében tisztelettel:

Dr. Gergely Péter
MIOT főtitkár