Fiatal Igazságügyi Orvosszakértők Fóruma - Szeged, 2016.05.26-28

Május 26-28. között rendezik Szegeden a Fiatal Igazságügyi Orvosszakértők Fórumát (FIOF). A program nemcsak az orvosi szakterületet, hanem az ezzel szoros munkakapcsolatban lévő biológiai és vegytani, műszaki szakértői és egyéb természettudományos szakértői területeket is érint. A szervezők számítanak az itt dolgozó kollégák részvételére és előadásaira is.

2016 májusában a Szegedi Tudományegyetem Igazságügyi Orvostani Intézete szervezi meg a néhány éve újjáalakult FIOF-ot, amely a fiatal igazságügyi szakértők és forenzikus szakemberek, a szakmába frissen bekerülők számára nyújt megszólalási lehetőséget. A program nemcsak az orvosi szakterületet, hanem az ezzel szoros munkakapcsolatban lévő biológiai és vegytani, műszaki szakértői és egyéb természettudományos szakértői területeket is érint. A szervezők számítanak az itt dolgozó kollégák részvételére és előadásaira is.

A kongresszus nemzetközi előadók részvételével és környező országokban dolgozó kollégák részvételével zajlik. Emellett részvételi lehetőséget biztosítanak a 35 év feletti korosztálynak is, és a rendezvény programja egyidejűleg képzési-továbbképzési célokat is szolgál.

További információk:

http://www.klinikaikozpont.u-szeged.hu/fomed/hu/rendezvenyek/fiatal-igaz...